Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse champignon en zalm recept
Amuse champignon en zalm recept

Amuse champignon en zalm


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Hol de champignons uit tot op de bodem. Hak de overgebleven steeltjes en schraapsel fijn en bak deze samen met de knoflook in wat olijfolie lichtjes aan. Roer hier de pesto en in blokjes gesneden zalm doorheen. Vul met dit mengsel de uitgeholde champignons. Sprenkel er nog wat olijfolie over en bak de champignons gedurende 10 minuten in een oven van 230 graden goudbruin. Maak het gerechtje af met het blaadje basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amuse champignon en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven