Vlinderpasta

Ingrediënten

+ -
print

Benodigde materialen:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Zeef de en een snufje boven een kom.
  2. Meng het en een vierde deel van de erdoor.
  3. Kneed alles tot een deeg.
  4. Bestuif het aanrecht met en rol het deeg uit tot een dunne lap van circa 3 milimeter dik.
  5. Snijd het deeg met een kartelradeermesje in repen van circa 1 centimeter.
  6. Snijd elke reep in stukjes van circa 2 centimeter.
  7. Knijp elk deegstukje in het midden tegen elkaar.
  8. Breng de bouillon aan de kook.
  9. Voeg de pasta toe en kook deze in circa 5 minuten beetgaar.
  10. Roer de kruiden en de rest erdoor.
  11. Breng op smaak met en peper.
  12. Schep de bouillon met pasta in de borden.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Vlinderpasta

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vlinderpasta
VariatieAantalGang
Vlinderpasta met zalm en spinazie1Pastagerechten
Vlinderpastasalade1Maaltijdsalades
Vlinderpasta met tomatensaus1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • parmezaanse kaas en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
217 kcal
10%868 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vlinderpasta