Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse zalmmoot in bladerdeeg recept
Verse zalmmoot in bladerdeeg recept

Verse zalmmoot in bladerdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht)
Dep de moot droog met een keukenrol en laat even rusten.
Bak in een wokpan of hapjespan de spinazie en de pijnboompitjes in een beetje olijfolie en doe de teentjes knoflook gesneden erbij totdat alles geslonken is.
Pak de bakplaat van de oven en leg daar bakpapier op of een siliconen matje en de lap bladerdeeg, leg de zalm erop ( even nakijken of er geen graten meer inzitten) peper en zout erop en smeer er een royale laag kruidenkaas op,daarna de spinazie en vouw het bladerdeeg helemaal dicht, smeer hem daarna in met geklutst ei.
Doe de bakplaat in de oven onder het midden en zet de timer op 30 minuten !!! Eet smakelijk

Serveersuggesties

Eet dit lekker met gebakken aardappeltjes en groenten of met pasta.

Allergenen Informatie

Voor dit verse zalmmoot in bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven