Vermicelli-visprutje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet een flinke pan met water op en breng het aan de kook.
  2. Gebruik dit kokende water om de te ontvellen.
  3. Zet het vuur daarna laag, met een deksel op de pan.
  4. We hebben het straks nog nodig.
  5. Snipper de , pers de knoflook en snijd de ontvelde in vieren.
  6. Smelt de boter in een hapjespan en fruit de en knoflook lichtjes aan.
  7. Doe daarna de erbij, voeg de Italiaanse toe en eventueel een snufje .
  8. Maar gewoon peper (en zout) kan natuurlijk ook.
  9. Laat het geheel, met deksel op de pan, ongeveer 20 minuten pruttelen.
  10. Wel af en toe omroeren.
  11. Breng na ongeveer 10 minuten de pan met water weer aan de kook.
  12. Doe vervolgens de in het kokende water.
  13. Voeg intussen de en * toe aan de tomaat--mix.
  14. Giet de af als-ie al dente (of ietsje verder) is.
  15. Even uit laten stomen en vervolgens alles samenvoegen.
  16. Doorroeren en klaar.
  17. Eerlijk is eerlijk, het ziet er misschien niet uit, maar het is wel erg lekker! * wissel de eens af (of combineer) met rivierkreeft, surimi of andere zeevruchten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vermicelli
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden en klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in klontje boter
  • krab en garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
399 kcal
19%798 kcal
Vetten
46 g.
65%92 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vermicelli-visprutje