Verantwoorde en gezonde tussendoortjes,voor de kleuters

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon, schil ze snijdt in dunne plakken.
    Kook de hard (8 minuten).
  2. Pel ze.
    Was de , hol ze uit, de inhoud is nog te hergebruiken.

    Maak van de een salade met de , de , de , de , 2 eetlepels , 3 eetlepels , 1/2 theelepel .
  3. Alles goed mengen met de inhoud van de .

    Vul de hier mee.

    Maak de sla goed schoon.
    Druk uit de broden rondjes.
  4. Besmeer ze met de .
    Leg op elk broodrondje een plakje sla, tomaat, ei en ook nog een dun plakje .

    Maak een feestelijk bord met een gevulde tomaat, broodrondjes met het lekkere beleg.
  5. Serveer met extra sla.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wit brood, bruin brood, mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood en bruin brood
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood en bruin brood
  • wit brood, bruin brood, mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • wit brood, bruin brood, mayonaise, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood en bruin brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood, bruin brood, mayonaise
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
239 kcal
11%1912 kcal
Vetten
7 g.
10%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%200 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Verantwoorde en gezonde tussendoortjes,voor de kleuters