Varkensfilet in champignonroom voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd ze in ringen.
Maak de schoon en halveer ze. - Dep de droog en snijd in 10 stukken.
Verhit de olie in een ovenbestendige pan of braadslede. - Bak de filet hierin ca. 5 minuten op hoog vuur.
- Breng op smaak met en en neem uit de pan.
Bak de ca. 5 minuten kort op hoog vuur in het bakvet. - Breng op smaak met en , Bestrooi met en bak kort mee.
- Voeg 500 ml water, de en het toe en breng aan de kook.
- Breng de saus op smaak met en .
Verwarm de oven voor op 175 graden. - Leg het vlees in de champignonsaus.
- Verdeel de eroverheen.
Gaar 20-25 minuten in de oven.
Was de bieslook en snijd hem fijn. - Snijd de in plakken.
- Laat de smelten over het vlees.
- Bestrooi met de bieslook.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkensfilet met champignons voor buffet450m
-
Recept
Groentesticks met kwarkdip voor picknick430m
-
Recept
Kool-wortel-salade voor buffet430m
-
Recept
Kaas-worstsalade met radijsjes voor buffet430m
-
Recept
Krokante kippenpootjes voor buffet41u30m
-
Recept
Casselerribschotel voor buffet42u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
- bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje en kruidenboter
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 144 kcal | 7% | 1440 kcal |
Vetten | 50 g. | 72% | 500 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 180 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |