Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Weckpotten, ringen en deksels goed afwassen met heet sodawater.
  2. Met heet water goed afspoelen.
  3. Schone theedoeken dubbel op aanrecht leggen.
  4. Hierop de potten omgekeerd laten uitdruipen.
    Bastersuiker, , , en in kom doen.
  5. Al roerende de suiker oplossen.
  6. De ontvelde in vieren snijden.
  7. Pitjes en vocht verwijderen en de aan het azijnmengsel toevoegen.
  8. in vieren snijden en dan heel kleine reepjes maken.
  9. ook in kleine reepjes snijden (pitjes verwijderen).
  10. Met juslepel de potjes vullen tot 1 cm onder de rand.
  11. Ringen en deksels er op zetten en met de klemmen sluiten.
  12. Andere schone theedoek opvouwen en in grote pan leggen.
  13. Weckpotten er zo in zetten dat ze elkaar niet raken.
  14. Lauw water er bij schenken tot 2 cm onder de rand van de potten.
  15. Aan de kook brengen en een half uur laten koken.
  16. Met pannenlappen potten uit water nemen en op theedoek op aanrecht zetten.
  17. Laten afkoelen.
  18. De tomatenzoetzuur is na 2 weken te gebruiken.
  19. Zet hem weg op een koele donkere plaats.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
719 kcal
35%2876 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
138 g.
53%552 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomatenzoetzuur met paprika