Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Klop het eigeel met de suiker en de tot het de mengeling wit wordt.
  2. Voeg de toe.
  3. Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout.
  4. Meng het stijve eiwit onder het mascarponemengsel.
  5. Was de snel.
  6. Laat de 20 minuten in kokend water trekken.
  7. Dompel de koekjes snel onder in de .
  8. Leg een laag koekjes in de glazen, bedek met de mascarponeroom en leg een laagje .
  9. Ga zo voort met het maken van laagjes, afwisselend een laag koekjes, room en en eindig met een laag room.
  10. Zet de glazen enkele uren in de koelkast.
  11. Bestrooi met een beetje bittere cacao net voor het opdienen.

    Tip:
  12. voeg 2 eetlepels frambozenlikeur aan de toe om de koekjes nog meer smaak te geven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • frambozen, poedersuiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Tiramisu met frambozen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Lekker recept, als je hem wat aanpast aan je eigen smaak!
Kookzus 16 december 2015
Ik vond het recept onduidelijk. De info had wat uitgebreider gekund. Het mengsel van eigeel met vanillesuiker en poedersuiker werd niet echt wit. De smaak weet ik nog niet, staat nu in de koelkast, vo... Lees reactie
Natje-spatje 16 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
498 kcal
24%1992 kcal
Vetten
40 g.
58%160 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
4%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tiramisu met frambozen
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Tiramisu met frambozen