Thaise kip uit de solw cooker met vega noedels

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Kruid je met zout en en een beetje van de en .
  2. Als je tijd hebt, bak je in een koekenpan een beetje bruin om de smaken beter tot zijn recht te laten komen.
    Doe de en in de pot.
  3. Roer alles goed door.
  4. Als u gebruik maakt van een volvette , zorg ervoor dat je roer tot de volledig is opgelost in de .
    Voeg de tahin, kikamon saus , gember, knoflook, 2 groene gesnipperd, rode vlokken, ,toe.
    roer goed totdat de tahin volledig is opgelost.
    Leg de in de saus.
    snijd de courgettes in uw spiraal snijmachine, versnipperen de wortelen, en was uw taugé.
    leg de noedels, wortelen, en taugé samen op het aanrecht om ze goed te mengen.
    Leg de noedels op de boven op de en druk om iets naar beneden.
  5. Het is de bedoeling hen om te stomen en niet te stoven.
    Zet de slow cooker op stand low en laat 6 uur sudderen.

    Voor het serveren, verwijder de noedels eerste en zet opzij, maar houd wel warm.
    Haal de uit de saus en haal het vlees van de botten , en doe terug in de saus.Voeg eventueel nog wat bouillon toe en meng goed.
    Leg wat noedels op een bord en doe vlees en saus over en garneer met groene (sjalotten), gehakte , en gehakte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
33 kcal
1%132 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Thaise kip uit de solw cooker met vega noedels