Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Walnoten-appelcake met chocolade recept
Walnoten-appelcake met chocolade recept

Walnoten-appelcake met chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 175 graden C. De appel omscheppen met kaneel, 3 eetlepels suiker en citroensap. Cakebeslag kloppen van boter, basterdsuiker, eieren, bloem en zure room. De chocolade, appels met de helft van de noten door het beslag spatelen en in de vorm scheppen. De bovenkant gelijk strijken, rest walnoten met 2 eetlepels suiker en 1/2 eetlepel kaneel mengen en over het beslag verdelen. De cake in het midden van de oven in ca. 50 - 60 min. goudbruin en gaar bakken. Testen met breinaald, moet er droog uitkomen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit walnoten-appelcake met chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Walnoten-appelcake met chocolade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekkere cake met noten en appel, lekker. Hij was zo lekker dat ik hem gans heb opgegeten.
    Silke van der Els gaf dit recept op 25 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven