Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tea Brack recept
Tea Brack recept

Tea Brack


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gedroogd fruit 1 nacht laten weken in de thee, dus minimaal 8 uur. Oven voorverwarmen tot 180 graden C. Eieren en zout met de mixer zo stijf mogelijk kloppen. Meel zeven en met de suiker, kruiden en bakpoeder mengen. Eieren door dit mengsel spatelen. Als het opgenomen is de thee met het fruit door het mengsel spatelen. Het taaie beslag in een cakeblik doen en in de voorverwarmde oven in ongeveer 5 kwartier gaar bakken. Baksel wordt behoorlijk bruin maar dat hoort zo.

Allergenen Informatie

Voor dit tea brack recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven