Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart Appel met marmelade recept
Taart Appel met marmelade recept

Taart Appel met marmelade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Bakplaat bekleden met bakpapier en de randen van 3 cm omvouwen en de hoeken vast zetten met paperclips. In kom boter, zout, basterdsuiker, met mixer in ca. 10 min. licht en schuimig kloppen. Eieren er een voor een erbij kloppen, volgende ei pas toevoegen als het vorige ei geheel is opgenomen. 4 eetlepels marmelade erdoor kloppen. Zelfrijzend bakmeel er luchtig door spatelen. Deeg in de vorm uitstrijken. Appels schillen, in vieren parten snijden en de klokhuizen verwijderen. Parten met de bolle kant naar boven in het veeg steken. In de oven de koek in ca. 40 min. goudbruin en gaar bakken. Uit de oven direkt insmeren met rest van de marmelade. Koek serveren mer slagroom of vanille ijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit taart appel met marmelade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven