Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart Appel  Braziliaans recept
Taart Appel  Braziliaans recept

Taart Appel Braziliaans


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, snijd in vieren en verwijder het klokhuis en snijd de appel in partjes. Voeg daar aan toe 50 gram suiker, citroensap en 50 gram boter in klontjes gesneden, voorzichtig door elkaar mengen. Meng met een mixer in een kom rest boter en suiker in ca. 7 min. tot een mengsel dat heel licht van kleur is. Klop er een voor een de eieren door en het gezeefde bakmeel. Verwarm de oven op 175 graden C. Smeer een springvorm in met boter en strooi daar het paneermeel over. Schep er het deeg in en strijk het glad. Verdeel er dan het appelmengsel over. Bak in het midden van de oven de taart in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Vermeng poeder- suiker met de vanillesuiker en strooi dat over de taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taart appel braziliaans recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Taart Appel Braziliaans heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Niet negatief bedoeld, maar waar zit het Braziliaanse tintje in deze appeltaart?
    Ma-griet gaf dit recept op 12 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Echt super lekker ik heb het net gemaakt en het staat net 3 minuten in de oven! Ben benieuwd of hij lekker is het is voor school, de kinderboeken week. Brazlilie heb ik als land!
    Robinjho gaf dit recept op 10 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven