Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart Aardbeien met Kiwi recept
Taart Aardbeien met Kiwi recept

Taart Aardbeien met Kiwi


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boter smelten. In keukenmachine de biscuits fijnmalen, boter en jam doormengen. In een taartvorm het kruimeldeeg over bodem en wanden bekleden en goed aandrukken. In een kom de eidooiers, suiker en vanillesuiker met een handmixer in ca. 5 min. dik en romig mixen. Bloem zeven en door het eimengsel spatelen. In pan melk met slagroom aan de kook brengen en al kloppend scheutje voor scheutjes door het eimengsel kloppen. Mengsel terug doen in de pan en op een laag vuur al roerend laten binden tot een dikke vla. Pan in een bak met koud water zetten en laten afkoelen, af en toe roeren. Aardbeien schoonmaken en halveren. Kiwi's schillen en in plakken snijden. Afgekoelde vanille room over de taartbodem verdelen. Op de ene helft de aardbeien leggen en op de andere helft de kiwi. Taart in de koelkast ca. 1 uur laten opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit taart aardbeien met kiwi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven