Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Slagroomtaart recept
Slagroomtaart recept

Slagroomtaart


Ingrediënten


213

Bereidingswijze


Klop de eieren met de suiker en citroensap op tot dat hij hangt (neem een vinger beslag houd deze rechtop en als het er niet van afloopt is het goed), spatel vervolgens voorzichtig gezeefde bloem erdoor giet het geheel in een taartpan van 24 cm doorsnee en bak de kapsel gedurende 20 tot 25 minuten af in een oven van 200 graden, nadien de kapsel goed af laten koelen.
Klop de slagroom met de suiker en stabilisator op, snij de kapseltaart 2 maal door in lagen van 3 plakken, verdeel op de onderste laag de bosvruchten jam, leg de midden laag er op en vul deze met slagroom, afdekken met de bovenlaag, maskeer deze ook met slagroom, zet de zijkant aan met het amandelschaafsel spuit de taart met de resterende slagroom op en decoreer het met fruit en chocoladeschaafsel, laat de taart minimaal 2 uur voor gebruik doortrekken in de koelkast, de smaak doet hier goed aan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit slagroomtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven