Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rozijnen 20 minuten wellen in warm water. Olijfolie en suiker in een kom met de mixer kloppen tot de suiker en olie emulgeren. De eieren er 1 voor 1 toevoegen. Bloem met zout, kaneel, bakpoeder en speculaaskruiden erbij voegen en door elkaar spatelen. Appels/peren en rozijnen toevoegen. Het geheel in een kom voegen en gaar bakken in de oven op 200 graden (30 tot 45 minuten, afhankelijk van oven en grootte van de vorm).

Serveersuggesties

Vanwege de olijfolie in plaats van boter is deze appeltaart langer houdbaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Superlekker, 2e keer al dat ik 'm zo maak. Met olijfolie, helemaal goed als je een melksuiker intolerantie hebt. In plaats van 250 gram suiker, gebruik ik 110 gram suiker en een eetlepel honing. In pl... Lees reactie
    Kokrel gaf dit recept op 12 maart 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven