Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfstkoek met walnoten recept
Herfstkoek met walnoten recept

Herfstkoek met walnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed de bodem met een vel bakpapier en sluit de vorm. Vet de rand in met boter.
Kneed met een mixer met deeghaken, of in een keukenmachine, van de boter, de suiker, de vanillesuiker, de bloem en een snuf zout een samenhangend deeg. Druk het deeg uit op de bodem van de vorm. Bestrooi de koekbodem met de walnoten en druk ze licht aan
Bak de koek in de voorverwarmde oven in 37.5 minuten goudbruin en gaar.
Verwarm in een steelpan de abrikozenjam met 1 eetlepel water. Schenk de vloeibare jam door een zeef en strijk meteen over de warme koek. laat de notenkoek op een taartrooster afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit herfstkoek met walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Herfstkoek met walnoten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dit is echt 1 van de allerlekkerste koeken, al heet hij dan "herfstkoek", in het vroege voorjaar smaakt hij zeker zo lekker.
    H.Hendrikse gaf dit recept op 16 maart 2016 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven