Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gembercake met pruimen en amandelen recept
Gembercake met pruimen en amandelen recept

Gembercake met pruimen en amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Bekleed een bakblik met bak papier. Klop de boter met de suiker romig. Voeg de cakemeel en eieren toe en mix met een mixer tot een egaal beslag in ca. 4 min. Vul het bakblik met het beslag. Verdeel er de pruimen, gember en amandelen over. Bak de cake in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Verwarm de jam en bestrijk de nog warme cake hiermee. Haal de cake uit de vorm en snijd hem in plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gembercake met pruimen en amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gembercake met pruimen en amandelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Klopt de hoeveelheid cakemeel wel?
    Jan-eke gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven