Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caramelcake recept
Caramelcake recept

Caramelcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 165 graden celsius.
Vet de bakvorm in.
Mix de boter met de eieren en beiden soorten suiker.
Voeg vervolgens de bloem l toe.
Mix tot het een glad beslag is
Voeg tot slot de bebogeen en de stroop toe.
Mix nog een halve minuut en doe het beslag in de langwerpige cakevorm.
Na ongeveer een half uur kun je het beste zilverpapier over de cake leggen, totdat je hem eruit haalt.
Na een uur is de cake klaar.
Haal hem uit de vorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit caramelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Caramelcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Goed recept alleen heb ik de caramel vervangen door eigen gemaakte die heeft niet die rare bebogeen bijsmaak, en het in kleine beetjes door het beslag getrokken met een vork laag voor laag waarbij de ... Lees reactie
    Prissie gaf dit recept op 1 november 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven