Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerencake of gevulde cake recept
Boerencake of gevulde cake recept

Boerencake of gevulde cake


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Klop de ingrediŽnten, zonder het ei en de bloem op tot een luchtige massa, voeg dan 1 voor 1 onder het kloppen door het ei toe en blijf dit gedurende 3 minuten opkloppen, spatel vervolgens voorzichtig de bloem en eventuele vulling *) er door, stort het cakebeslag in een bakblik van 30 cm, bak de cake af in een oven van 180 graden gedurende 60 minuten mooi goudbruin.

*) roer door de vulling wat maÔzena dit voorkomt dat deze naar de bodem zakt tijdens het bakken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerencake of gevulde cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven