Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan in bladerdeeg met chocolade recept
Banaan in bladerdeeg met chocolade recept

Banaan in bladerdeeg met chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Ontdooi het bladerdeeg.
Pel de bananen en snijd ze in de breedte doormidden.
Meng in een bord de suiker met de kaneel.
Rol de bananen hierdoor en vouw ze in het bladerdeeg
Meng de honing met de melk en bestrijk hier het bladerdeeg mee.
Bak het in de oven in ca. 20 minuten gaar. Laat afkoelen.
Schenk de chocoladesaus erover, en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit banaan in bladerdeeg met chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven