Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart recept
Appeltaart recept

Appeltaart


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Meng in een kom of mixer de ingrediŽnten op de bloem en bakpoeder na glad, niet kloppen!, voeg de bloem en bakpoeder toe en verkruimel het deeg tot een massief geheel, rol 2 derde van het deeg uit tot ongeveer 5 millimeter dikte en beleg hiermee een taartpan van 24 cm doorsnede, schil en hak de appels en roer de suiker, kaneel en de maÔzena erdoor, stort dit op het deeg in de taartpan, rol het laatste derde gedeelte deeg uit en snij hiervan repen van 2 cm breedte en leg dit in visgraat idee over de appelvulling, strijken met ei, en bak de taart in ongeveer 45 minuten in een oven van 200 graden mooi goudbruin, na het bakken af laten koelen, werk de appeltaart af, verdun de abrikozenjam met water en breng het al roerend tegen de kook aan, strijk dit met een kwast op je appeltaart voor een mooi en lekker eindresultaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven