Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelflappen met sinaasappel recept
Appelflappen met sinaasappel recept

Appelflappen met sinaasappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven alvast voor en zet hem op 200 graden
Laat het bladerdeeg ontdooien zo'n 5 tot 10 min.
Leg ze alvast naast elkaar.
Laat ze 5 tot 10 min liggen.
Schil alvast de appels, en snij heel klein.
Doe de rozijnen en krenten erbij.
Voeg er 2 eetlepels suiker en de kaneel aan toe.
Rasp met een fijne rasp de schil van een sinaasappel en voeg dit toe aan het mengsel en schep het geheel goed door.
Pers de helft van de sinaasappel en voeg dit ook toe aan het appelmengsel en schep het geheel goed door.
Leg het mengsel midden in de appelflappen en vouw deze dicht.
Doe nu met het kwastje het ei erop en laat de suiker erop vallen en zorg dat het overal zit.
Vet de bakplaat in en leg de flapjes erop en ze kunnen de oven in.
Bak het geheel in 20 minuten af.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelflappen met sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven