Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelcake met citroenrasp recept
Amandelcake met citroenrasp recept

Amandelcake met citroenrasp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik voor het basis recept 200 gram zelfrijzend bakmeel en 1/2 deciliter melk. Meng eerst de amandelen met het meel dan citroenrasp en citroensap en daarna de melk. Vul de vorm met het beslag en strooi er amandelschaafsel over. Bak de cake volgens basis recept en strooi er de poedersuiker over als de cake klaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amandelcake met citroenrasp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven