Taart Appel Klasiek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak een deeg van , , boter, , 1 los geklopt ei, citroenrasp en suiker.
  2. Laat het deeg op een koele plaats ca. 30 min.
  3. opstijven.
  4. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  5. Beboter een springvorm en bekleed deze met 3/4 deel van het deeg.
  6. Verdeel de appelen dakpansgewijn over het deeg en bestrooi met .
  7. Maak van het resterende deeg smalle reepjes en leg die kruislings in ruitvorm op de .
  8. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.
  9. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 75 min.
  10. goudbruin en gaar.
  11. Serveer de taart met opgeklopte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2535 kcal
126%2535 kcal
Vetten
91 g.
130%91 g.
Waarvan verzadigd
45 g.
225%45 g.
Waarvan onverzadigd
25 g.
83%25 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
10 g.
166%10 g.
Koolhydraten
372 g.
143%372 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
32 mg.
4%32 mg.
Ijzer
0 mg.
1%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Taart Appel Klasiek