Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm

Bereidingswijze

  1. Neem 2 pakken (1 pak bewaar je voor de garnering) en hak of snijd deze in kleine stukjes.
  2. Klop de en de klopfix stijf (pas op voor spierpijn) en voeg hier de , , suiker en aan toe.
  3. Proef vooral even goed, want dit is al heerlijk.
  4. Neem de grof gemalen koekkruimels en verwarm deze even kort in een pannetje of au ban marie, zodat de stroop lekker kleverig wordt.
    Bedek de bodem van een ingevette bakvorm met een deel van de koekkruimels en druk goed aan.
  5. Doe hier nu een behoorlijke laag van het -mengsel overheen en strooi wat stroopwafel-brokken eroverheen.
  6. Hierna weer de roomkaas, , enzovoorts.
  7. Zet hem nog even in de koelkast om hem op de laten stijven.
    Verkruimel voor het serveren de laatste stukjes stroopwafel er overheen.
  8. Geniet!
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Stroopwafeltaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Stroopwafeltaart
VariatieAantalGang
Stroopwafeltaart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • monchou en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • monchou en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Stroopwafeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 2 recensies
RESET

Smaak is heerlijk, maar ik denk dat er nog twee blaadjes gelatine bij moeten. Bij ons werd het een toetje, compleet ingestort! Smaak 5 sterren!
Hester 25 september 2014
Hij zakte bij ons meteen in, toen we hem uit de vorm haalden.
16 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brioche
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
25 kcal
1%250 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stroopwafeltaart