Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Guling Bali ( scherp  gekruid speen varken) recept
Babi Guling Bali ( scherp  gekruid speen varken) recept

Babi Guling Bali ( scherp gekruid speen varken)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
Maak de serehstengels schoon en wrijf deze in een vijzel fijn
Maak de rawits schoon en snij deze in stukjes
Rooster de kemirienoten in een droge pan tot deze begint te kleuren
Schil de djahe ,laos en kunyit en rasp deze heel fijn
Wrijf alle ingrediŽnten van de boemboe tot een homogene kruidenpasta
Meng de 4 eetlepels water met de kunyit poeder
Maak het varken goed schoon en wrijf dan de binnen- en buitenkant in met zout.
Wrijf de binnenzijde van het varken in met de homogene kruidenpasta
Sluit de buik met draad en smeer de buitenkant in met het kunyit water totdat de huid licht geel is.
Rooster het speenvarken boven een houtskoolvuur gaar.
Laat hem dan een half uur rusten
Snij dan eerst het vel los voordat je het vlees in plakken snijdt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi guling bali ( scherp gekruid speen varken) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven