Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine borstplaat recept
Bruine borstplaat recept

Bruine borstplaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed de bakplaat met bakpapier. Vet de vormpjes in met olie en leg ze op de bakplaat. Roer in een pan met dikke bodem de cacao door de suiker en roer er 3 eetlepels waster en de slagroom door. Breng het mengsel al roerend aan de kook en laat het suikermengsel 5 minuten zachtjes doorkoken. Neem de pan van het vuur en roer het mengsel goed door. Verdeel het mengsel over de vormpjes. Laat de borstplaat 20 minuten opstijven. Zet de vormpjes op de zijkant en laat ze nog eens 30 minuten opstijven. Verwijder de vormpjes voorzichtig.

Allergenen Informatie

Voor dit bruine borstplaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven