Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelflappen recept
Appelflappen recept

Appelflappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de rozijnen 10 minuten in heet water en giet ze af in een zeef.
Schil de appels en hak ze fijn.
Meng de appels, rozijnen, suiker, kaneel en de fijn geknepen beschuitjes door elkaar.
Schep de vulling met een lepel op het bladerdeeg en vouw ze dicht in een driehoek (maak wel de randen nat met koud water voordat je ze dichtvouwt).
Bestrijk de bovenkant van de appelflappen met losgeklopt ei en haal ze door de suiker.
Bak ze af op een temperatuur van 225C 15 in ongeveer 25 minuten mooi goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelflappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven