Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ossenstaartsoep recept
Ossenstaartsoep recept

Ossenstaartsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


In grote pan in olie stukken ossenstaart rondom bruin bakken. Tomatenpuree toevoegen en 2 minuten meebakken. 2 liter water erbij schenken en aan de kook brengen. Regelmatig afschuimen. Ui, wortel en kruiden in pan doen en soep 3,5 uur zacht trekken. Soep zeven en vlees van botten halen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees terug in soep doen. Voor het serveren bestrooien met gehakte verse kruiden (peterselie, selderij, bieslook). Idee: Neem als vulling eens paddestoelen. Hiervoor 200 gram paddestoelen (bv champignons) in dunne schijfjes in 2 eetlepels olie 5 minuten bakken. Voor het serveren in de soep doen.

Allergenen Informatie

Voor dit ossenstaartsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ossenstaartsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke soep, wel veel werk, maar het smaakt er ook naar!
    Carla gaf dit recept op 3 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven