Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fijne kaassaus recept
Fijne kaassaus recept

Fijne kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook. Voeg al kloppend de kaas toe tot deze volledig gesmolten is. Los de maizena op met een weinig melk en voeg dan de overige melk toe aan de saus en laat even opkoken. Kruiden met pezo en nootmuskaat. Doe de opgeloste maizena bij de saus terwijl het goed geroerd wordt. Even gaar koken en van het vuur nemen. De klontjes boter eronder kloppen. P.S. de natuurboursin kan vervangen worden door een verse kaas met toevoegingen naar gelang het gerecht waarbij de saus wordt gegeven.

Allergenen Informatie

Voor dit fijne kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven