Ingrediënten

+ -
print

Voor de bouillon:

Voor de boemboe’s:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak 2 schoon en snijd deze in vieren.
    Kook de 8 minuten en laat deze schikken in koud .
    Pel de en snijd deze in vier stukken over de lengte door.
    Breng 2 liter aan de kook met de (inclusief vel), de , , , en de bouillonblokjes.
    Haal na 45 minuten koken de kip en eruit en laat de kip afkoelen.
    Schil de aardappel en snijd deze in stukken.
    Kook ondertussen de aardappelen tot ze bijna gaar zijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Kook de gaar.
    Maak 1 schoon en snipper deze fijn.
    Hak de zeer fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in dunne ringen.
    Fruit in een grote pan met olie de gesnipperde , met de en de .
    Giet de erbij.
    Neem de kip uit de pan.
  2. Snijd de kip in stukjes en verwijder vel, vet en botjes.
    Zeef de en bewaar het vocht.
    Doe de kipstukjes bij de de laat de soep nog 30 minuten zachtjes koken.
    Doe wat , aardappelblokjes, , , , en tauge, in een diep bord.
    Doe er dan een flinke lepel kippenvlees en overheen en breng op smaak met wat .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
584 kcal
29%2336 kcal
Vetten
51 g.
73%204 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Soto ajam (licht gekruide kippensoep)
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • maaltijdsoepen
  • Soto ajam (licht gekruide kippensoep)