Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zigeunersaus recept
Zigeunersaus recept

Zigeunersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd uien en paprika in reepjes en laat de boter heet worden.
Fruit hierin de stukjes ui glazig en voeg de paprika en de knoflook uit de pers toe,
Voeg daarna de boontjes, sambal, ketjap en het blik tomaten toe.
Voeg peper, zout en paprika toe en laat het geheel ongeveer 15 minuten zachtjes sudderen.
Voeg dan de in reepjes gesneden augurk toe.
Laat nog even pruttelen en klaar is je saus.
De saus kan eventueel nog gebonden worden met een beetje maizena.

Allergenen Informatie

Voor dit zigeunersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven