Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tama tar Chatni (tomatenchutney) recept
Tama tar Chatni (tomatenchutney) recept

Tama tar Chatni (tomatenchutney)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snijd deze in stukjes.
Bak de ui in olie over matig vuur zacht in een bakpan.
Roer de knoflook erdoor en kook 3 minuten.
Roer de tomaten erin en dek af.
Blijf koken tot tomaten zacht zijn en uit elkaar vallen.
Breng op smaak met chilipoeder, tamarinde-extract en zout.
Hevel over in een blender of foodprocessor.
Pureer tot een smeu´g mengsel.
Zet minstens 2 uur in de koelkast maar bij voorkeur de hele nacht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tama tar chatni (tomatenchutney) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven