Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Roedjaksaus met uiringen recept
Sambal Roedjaksaus met uiringen recept

Sambal Roedjaksaus met uiringen


Ingrediënten


Bereidingswijze


In steelpan de tomatenpuree zachtjes verwarmen, met 5 eetlepels water verdunnen en citroensap toevoegen. In koekenpan olie verhitten en de uiringen ca. 2 min. zachtjes bakken. Parika en tomaat toevoegen en ca. 2 min. meebakken. Tomatenpuree, sambal en roedjak erdoor roeren. Dit ca. 5 min. al roerend verhitten. Laten afkoelen. Serveren bij vis op de barbeque.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal roedjaksaus met uiringen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven