Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige satÚsaus met ansjovispasta, appelstroop en kokos recept
Pittige satÚsaus met ansjovispasta, appelstroop en kokos recept

Pittige satÚsaus met ansjovispasta, appelstroop en kokos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui, sambal en knoflook in de olie fruiten, ansjovis pasta, peper naar smaak, laos, koriander en koenjit even meefruiten. Dan pindakaas, santen, appelstroop en citroensap er door roeren en in delen melk al roerend toevoegen. De saus aan de kook brengen. Het moet niet een te dikke saus worden. De saus bestrooien met kokos. Eventueel op smaak brengen met wat sambal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige satÚsaus met ansjovispasta, appelstroop en kokos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven