Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepersaus recept
Pepersaus recept

Pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de wijn en azijn langzaam aan de kook en voeg daar de schoongemaakte en fijngesnipperde ui en wortelen aan toe.
Laat een kwartiertje sudderen.
Maak van de bloem en de boter een lichtbruine roux en roer daar de hete bouillon door.
Laat de saus onder voortdurend roeren nog ongeveer 10 minuten sudderen.
Doe nu het groente witte wijn -azijnmengsel bij de saus en voeg de kruiden toe.
Roer goed en laat de saus nog een poosje sudderen.
De sterkte van de saus wordt bepaald door de hoeveelheid peper.
Gebruik gebroken of zeer grof gemalen zwarte peperkorrels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pepersaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bweurk! Azijn is echt niet fijn, zonder is echt gezonder.
    Bezoeker gaf dit recept op 8 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven