

Ketjapsaus met djeroek poeroet
Ingrediënten
- 2 tenen knoflook, geperst
- 1 sjalot, gesnipperd
- 10 gram boter
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel bruine suiker
- 0,5 eetlepel asam
- 10 eetlepel ketjap
- 2 djeroek poeroet blaadjes
- zout
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Ketjapsaus4 porties
10 minuten
34533 - Ketjapsaus 24 porties
30 minuten
34533 - Sate sauce Semarang4 porties
20 minuten
boedha12
Allergenen Informatie
Voor dit ketjapsaus met djeroek poeroet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Sauzen en marinades
- Ketjapsaus met djeroek poeroet