Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ketjapsaus recept
Ketjapsaus recept

Ketjapsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snipper de ui ragfijn en pers de knoflook uit.
Verhit de olie en fruit de ui tot deze begint te kleuren.
Schep de knoflook en de sambal oelek erdoor en fruit dit even mee.
Voeg 2 deciliter water, ketjap en citroensap en suiker toe.
Breng alles aan de kook, voeg de met water aangemaakte ma´zena toe en roer tot een gladde saus is verkregen.
Meng het in fijne ringetjes gesneden bosuitje er door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ketjapsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven