Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie-roomsaus (warm) recept
Kerrie-roomsaus (warm) recept

Kerrie-roomsaus (warm)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gesnipperde ui in de boter glazig, maar niet bruin worden en roer er de kerrie en de bloem door.
Roer de saus glad met de pittige hete bouillon die u met kleine scheutjes moet toevoegen.
Maak de saus op smaak met de tijm en een flinke scheut ongeslagen slagroom.

Serveersuggesties

Zeer smakelijk en decoratief hierin is een beetje fijngesneden rode en of groene paprika.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie-roomsaus (warm) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kerrie-roomsaus (warm) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Het was een heerlijke saus, maar heb er zelf iets aan veranderd en toegevoegd. Kookroom i.p.v. slagroom een teentje knoflook, theelepel koriander en stukjes mango uit blik en een beetje sap, en de ver... Lees reactie
    Rita Gerlach gaf dit recept op 9 december 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven