Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karamelsaus recept
Karamelsaus recept

Karamelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de boter, de suiker en het vanillemerg in een pan met dikke bodem.
Laat de suiker, onder voortdurend roeren, op zacht vuur smelten.
Laat het mengsel heel zachtjes koken tot het een mooie karamelkleur heeft.
Neem de pan van het vuur en roer de room door de karamel.
Breng, al roerend, weer aan de kook tot een homogene, glanzende saus ontstaat.
Doe het geheel door een fijne zeef en serveer op kamertemperatuur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karamelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven