Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandaissaus met saffraan voor bij de asperges recept
Hollandaissaus met saffraan voor bij de asperges recept

Hollandaissaus met saffraan voor bij de asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


De saffraandraadjes weken in 1 theelepel water en boter laten smelten. De eidooiers met 1 eetlepel water in een pannetje doen en het au-bain-marie schuimig kloppen. De boter er lepel voor lepel door kloppen. Blijf kloppen ca. 5 minuten tot er een romige dikke saus is verkregen. Citroensap en saffraandraadjes met weeksap aan de saus toevoegen. De saus nog goed door roeren en bij de asperges serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hollandaissaus met saffraan voor bij de asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven