Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese basissaus recept
Chinese basissaus recept

Chinese basissaus


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Kook de pruimen in wat water op een zacht vuur tot ze zacht zijn. Voorweken is niet nodig. Eenmaal gekookt, pureer de pruimen of stamp ze in een vijzel.
Voeg 2 of 3 eetlepels Hoisin saus toe. Laat afkoelen en verdeel in porties. Klaar.

Instant Chinese smaak. Makkelijk in porties in te vriezen. Verrijk er je satÚsaus mee, gebruik het als marinade met wat sojasaus of dipsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese basissaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven