Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten) recept
Boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten) recept

Boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de sjalotten, knoflook, kencur, laos, turmeriek en snijd alles fijn.
Wrijf of maal daarna dit samen met de overige ingrediŽnten (exclusief olie) fijn tot een massa.
Verhit de olie in een wok en bak de boemboe goed heet.
Roer voortdurend totdat de boemboe goud kleurt.
Laat de boemboe eerst afkoelen voordat het verder gebruik wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • De grote hoeveelheid is voor meerdere malen gebruik daarom is het afkoelen
    Bezoeker gaf dit recept op 31 juli 2015 5 uit 5 sterren
  • Ik zit met een brandende vraag: waarom bumbu afkoelen voor verder gebruik?
    Rob van Gasselt gaf dit recept op 7 juli 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven