Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basisrecept bruine saus recept
Basisrecept bruine saus recept

Basisrecept bruine saus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de reuzel en fruit de bloem daarin licht bruin. Voeg alle gehakte kruiden toe en fruit totdat de bloem donkerbruin is. Voeg de tomatenpuree toe en na 1 min. 1/3 deel van de bouillon, klop met een garde goed door elkaar en voeg al kloppend rest bouillon toe. Laat dit alles in een open pan ca. 30 min. zachtjes koken. Zeef de saus en wrijf de kruiden door de zeef. Niet pureren. Gebruik deze saus als basissaus voor andere sausen. Deze saus is ook te koop in poedervorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit basisrecept bruine saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven