Satéspiesjes met pindasaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de .
  2. Fruit de in 1 eetlepel hete .
  3. Voeg de , 2 eetlepels en 200 mililiter water toe.
  4. Verwarm de saus door regelmatig te roeren en breng op smaak met , en .
  5. Dep de droog.
  6. Snijd het vlees in 18 dunne ca. 10 cm lange repen.
  7. Prik ze in spiraalvorm aan de stokjes.
  8. Pel en snipper de knoflook en de en hak ze fijn.
  9. Meng de en de knoflook met 1 eetlepel en 4-6 eetlepels sesamolie en bestrijk het vlees ermee.
  10. Laat minstens 30 minuten intrekken.
  11. Laat de spiesjes uitlekken en bak ze gedurende enkele minuten in de hete .
  12. Keer ze regelmatig.
  13. Serveer ze met de pindadip.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pindakaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en pindakaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Satéspiesjes met pindasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik serveerde hiereens spruitjes bij, van dan af aan moet ik bij spruitjes altijd pindasaus maken en de kleinkinderen eten geen spruitjes zonder pindasaus. Probeer het ook eens. Leo/Terroir
terroir 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
286 kcal
14%1716 kcal
Vetten
21 g.
30%126 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Satéspiesjes met pindasaus