Sardines, geroosterd

Ingrediënten

+ -
print

Garnering:

Extra benodigdheden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Aan de satéstokken een paar schijfjes steken als garnering.
  2. Steek de stok door de schil van de , dan door het vruchtvlees en aan de andere kant weer door de schil.
  3. De wassen en met keukenpapier droogdeppen (de kop kan eraan blijven).
  4. De vissen aan de binnenkant een klein beetje bestrooien met zout en peper.
  5. In de buik van elke vis een takje tijm en een takje stoppen.
  6. Leg de in een schaal.
  7. Maak een mengsel van de olie, knoflook, citroenrasp, en en giet dit over de .
  8. Dek de schaal af en laat de ongeveer 2 uur marineren in de koelkast.
  9. Daarna de vissen droogdeppen en in een grillpan grillen of op de barbecue (eventueel in een vissenklem), ongeveer 3 minuten per kant.
  10. De kruidentakjes hoef je niet eruit te halen vóór het bereiden.
  11. Leg op elk bord een satéstok op de vissen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
34 kcal
1%68 kcal
Vetten
2 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sardines, geroosterd