Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scherpe saus recept
Scherpe saus recept

Scherpe saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Waarschuwing voor mensen met de neiging in de neus te peuteren of aan je ogen te krabbelen, of aan wondjes te zitten, niet tijdens het bereiden van dit recept! Dat doet heel veel zeer! Snijd elke peper in kleine stukjes. Doe deze kleine stukjes in de pan. Doe er water bij ongeveer 1 vinger dikte hoger dan de bovenkant van de pepers. Laat dit geheel koken met deksel er op. Als het eenmaal kookt, zachtjes laten borrelen en af en toe roeren. Als het water te veel verdampt zodat de pepers boven water komen, iets er bij doen. Dit alles ongeveer 2 uur laten borrelen, daarna alles in een potje stoppen of in hele kleine potjes zodat je porties hebt. In de koelkast is dit ongeveer 2 weken houdbaar, in de diepvries veel langer. Als het te heet is, kun je daar curry of zoetzure saus bij doen.

Allergenen Informatie

Voor dit scherpe saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven