Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Rawit ketjap recept
Sambal Rawit ketjap recept

Sambal Rawit ketjap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de rawits en lomboks.
Als u de sambal niet te heet wilt, moet u eerst de lomboks opensnijden, het zaad en de zaadlijsten verwijderen en onder de lopende kraan wegspoelen.
Wrijf de rawits, knoflook en lomboks met het zout en suiker op en stamp ze tot een brij.
Voeg de ketjap toe aan het geheel.
Voeg de sap van de citroen en katoembar bij het geheel.
Als u deze sambal in een schoongewassen, goed afsluitbaar potje in de koelkast zet, kan ze 4 dagen bewaard worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal rawit ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven