Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aji (Zuid Amerikaanse sambal) recept
Aji (Zuid Amerikaanse sambal) recept

Aji (Zuid Amerikaanse sambal)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten klein en doe ze samen met de suiker en de olijfolie in de blender. Als de tomaten erg hard zijn een scheutje water toevoegen. De Spaanse pepers schoonmaken, klein snijden en ook toevoegen. Hoe meer pitjes je er inlaat hoe heter. De 2 tenen knoflook erg boven uitpersen, zout, peper en fijn gesneden koriander toevoegen en goed mengen in de blender. Schenk in een kommetje en voeg de fijngesneden lente-uitjes toe. Is 3 dagen houdbaar afgedekt in de koelkast. Is het te heet, voeg dan extra suiker toe.

Serveersuggesties

Heerlijk bij verschillende rijstgerechten of in de schil gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aji (zuid amerikaanse sambal) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aji (Zuid Amerikaanse sambal) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker! Ik hou wel van Spaanse Pepers, en dit was een heerlijk recept!
    Sacha gaf dit recept op 11 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven